Tetőszigetelés- hő és vízszigetelés

A magastetőket azért alakították ki, hogy lejtésükkel és fedésükkel elvezessék a nagy mennyiségű csapadékot is, ezáltal védve attól az alattuk lévő terek szárazságát. A 16°-nál meredekebb hajlásszögű tetőket már magastetőknek nevezzük. A tetőszerkezet főként fából készül, ez adja a tető formáját és tartja a tetőfedő elemeket. Ennek megfelelően alakultak ki a különböző fedések és ezáltal a szigetelések.

A magastetőkről leáradó csapadékvizet, az ereszcsatornák gyűjtik össze és vezetik az ejtőcsövekbe, majd külön csapadékvíz gyűjtő csatornákba, vagy a környező területre. Ahhoz, hogy ez a renszer megvalósuljon és hatékony legyen, el kell érni, hogy a csapadékvíz akadálytalanul eljusson az ereszcsatornába.

Cégünk ingyenes helyszíni felmérést biztosít!

Az alábbi űrlap kitöltésével, előjegyzi magát az INGYENES személyes felmérésre!. Kollégánk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot és személyesen válaszol minden kérdésére!
Név (*)
Please type your full name.
E-mail (*)
Invalid email address.
Város
Invalid Input
Telefonszám (*)
Invalid Input
Mi iránt érdeklődik? Ha a munka összetettebb, nyugodtan jelöljön több rublikát!
Mikorra gondolta a felmérést? (*)
Please select a date when we should contact you.
Mikorra gondolta a kivitelezést? (*)
Please select a date when we should contact you.
  
Ha 48 órán belül nem vesszük fel Önnel a kapcsolatot, kérem jelezze a +36 20 318 44 98 vagy + 36 30 542 13 48 -es telefonszámon! Megértését köszönjük!

A bitumenes szigetelések kiválóan alkalmazhatók a magastetők szigetelésére. A manapság egyre jobban elterjedő bitumenes lemezek korszerű és minőségi megoldást rejtenek magukban. Ez köszönhető az egyre jobban fejlődő gyártási technológiának, az APP, SBS modifikáció megjelenésének és a speciális hordozórétegeknek. Előnyük főként a kis önsúly és a kis hajlásszögnél való felhasználhatóság. A bitumenes szigetelőlemez palaőrleményes bevonatának szín és mintaválasztéka szép esztétikai megjelenést kölcsönöz a vízszigetelt tetőfelületnek. A magastetők szigetelése bitumenes lemezzel, sokkal költségkímélőbb megoldás bármely tetőfedés költségeihez képest. Ezáltal jelentős megtakarítás érhető el.

Síkpala tetők felújítása bitumenes lemezzel:

Az elöregedett, repedt palatetőknél nő a beázás kockázata. A palatető gyors és gazdaságos, bontást nem igénylő felújítására nyújt megoldást a bitumenes lemez szigetelés. A technológia használatával, a szigetelt tetőfelületen nemcsak megszűnik a beázás, de új arculatot kap a kissé unalmas palatető. További előnyei közé sorolható a gyors elkészíthetőség. Egy átlagosnak mondható családi ház szigetelése mindössze 2 napot vesz igénybe. Ezidő alatt a tető nem ázik be, mivel a bitumenes lemez szigetelés elkészítéséhez nem szükséges a pala elbontása. Részletesebben itt olvashat a technológiánkról!

Referenciáinkból: