GERARD tetőcsalád

A Gerard tetőcserepek alapja egy cink-alumínium ötvözettel bevont acéllemez. Ez a bevonat lehetővé teszi, hogy a Gerard tetőcserepek 9-szer ellenállóbbak a korrózióval szemben, mint a piacon található sima horganyzott acéllemezek. Ez a bevonat kiegészül további speciális rétegekkel, majd végül kőzúzalékkal. A speciális összetételnek és az egyedülálló rögzítési módnak köszönhetően, a tetőcserepek ellenállnak a legszélsőségesebb időjárási viszonyoknak is. (jég, hóvihar, stb.)

Miért éri meg a Gerard tetőcserepeket választani?

 • kis önsúly – a héjazatot tartó tetőszerkezet kevésbé terhelődik, a kerámia- és betoncserepek terheléséhez képest (akár 6x nagyobb terhelés) A Gerard cserepek kis önsúlyából adódóan, a fa tartószerkezet kialakításában jelentős megtakarítás érhető el.
 • tartós – a speciális cink-alumínium ötvözettel bevont acéllemeznek és az egyedi rétegfelépítésnek köszönhetően korrózióálló és mohásodás-mentes. Amennyiben szakemberek végzik a tetőfedést a Gerard tetőcserepekkel, a gyártó 50 év gyártói garanciát vállal a termékeire.
 • szél- és viharálló – a különleges profil kialakításnak, a szoros egymáshoz csatlakozásnak valamint az egyedi vízszintes rögzítési rendszernek köszönhetően a Gerard tetőcsalád ellenáll még a legnagyobb erejű viharos szélnek is.
 • hó- és jégverés ellenálló – a Gerard tetőcsalád a legszélsőségesebb téli időjárási viszonyok között is jól viseli a hóterhet. A felületi kőburkolatot és a többi réteget a jég és a fagy sem képes lekoptatni. A felületi kőzúzalék magán tartja a havat, míg az természetes módon el nem olvad. Kísérletekkel bizonyított, hogy a Gerard tetőcsaládban a 3 cm-es jégdarabok sem képesek kárt okozni. ( A 9cm-esek már kisebb horpadásokat okoznak). Emellett a hóteher viselésére is készültek vizsgálatok (24órán keresztül 3,7 kN/m2-es terheléssel), de anyagtorzulást ebben az esetben sem tapasztaltak.
 • tűzálló – a Gerard tetőcserepek eleget tesznek a legszigorúbb tűzállósági és tűzvédelmi előírásoknak is. Tűz esetén az acéllemez és a speciális felület bevonat megakadályozza a tűz továbbterjedését. A tűzvédelmi vizsgálat során a Gerard tetőcsaládot a nem éghető és a tűzterjedés nélküli fokozatba sorolták.
 • esztétikus – a Gerard tetőcsalád a változatos szín – és formaválasztékának köszönhetően elegáns megjelenést kölcsönöz az épületnek, legyen az hagyományos, vagy akár modern stílusú. A Gerard tetőcsalád színeinek természetességét az Új-Zélandon bányászott, mesterséges színezőanyagot nem tartalmazó felületi kőzúzalék adja.
 • zajcsökkentés – a Gerard tetőcserép felületén található kőzúzaléknak és a szoros kapcsolódásnak köszönhetően az eső okozta zaj minimálisra csökken.
 • teljes körű kiegészítő rendszer – a Gerard tetőcsalád teljes kiegészítő rendszerrel rendelkezik, így nincs szükség külön bádogos munkára

Cégünk ingyenes helyszíni felmérést biztosít!

Az alábbi űrlap kitöltésével, előjegyzi magát az INGYENES személyes felmérésre!. Kollégánk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot és személyesen válaszol minden kérdésére!
Név (*)
Please type your full name.
E-mail (*)
Invalid email address.
Város
Invalid Input
Telefonszám (*)
Invalid Input
Mi iránt érdeklődik? Ha a munka összetettebb, nyugodtan jelöljön több rublikát!
Mikorra gondolta a felmérést? (*)
Please select a date when we should contact you.
Mikorra gondolta a kivitelezést? (*)
Please select a date when we should contact you.
  
Ha 48 órán belül nem vesszük fel Önnel a kapcsolatot, kérem jelezze a +36 20 318 44 98 vagy + 36 30 542 13 48 -es telefonszámon! Megértését köszönjük!

A Gerard tetőcsalád tagjai:

 • ”Klasszikus” tetőcserép
 • ”Mediterrán” tetőcserép
 • Milano tetőcserép
 • ”Hódfarkú” tetőcserép
 • ”Zsindely” tetőcserép
 • ”Fazsindely” tetőcserép
 • ”Antik fazsindely” tetőcserép

Palatető felújítás a Gerard tetőcsaláddal:

 • Bontás nélkül:

A palatető felújítás legelterjedtebb módja az új fedőréteg készítése. Ebben az esetben a régi palaréteg fölé helyezik az új tetőszerkezetet. Ez esetben a Gerard tetőcsalád a nagyszerű megoldást jelent, hiszen kis önsúlyának köszönhetően nem nehezedik nagy súly a tetőszerkezetre. Ez a fajta tetőfelújítás rossz időben is könnyen kivitelezhető.

 • Bontással:

Amennyiben a tetőszerkezet annyira károsodott, hogy bontás nélkül nem megoldható a felújítás, akkor is kiváló választás a Gerard tetőcsalád. Ugyanis a kis önsúlyból adódóan nem kell olyan erős tetőszerkezetet készíteni, mint például a kerámia- és betoncserepek esetében. Ezáltal csökkennek a kivitelezési költségek.

Referenciáinkból: