Bádogos munka

Az emberi tevékenység szinte minden ágában jelen vannak a bádogos szerkezetek. Ezáltal sok termék már el sem képzelhető a bádogos tevékenység nélkül. A bádogos munkakörbe tartozik az acél-, horganyzott acél-, az ólmozott acél-, az ónozott acél- és egyéb fémszerkezetekből készült tárgyak előállítása. A bádogos munka az építőiparban elengedhetetlen. Az épületbádogos készíti a csapadékvíz-elvezető csatornákat, lefolyócsöveket, fémlemez tetőfedéseket és a különböző tetőszegélyezéseket. Ezen felül ő helyezi el a tetőablakokat és kibúvókat, a csatornaszellőzőket és szellőzőfejeket, a hófogót és a hóvágót valamint sok más bádogos szerkezetet. Az elkészült épületbádogos szerkezetek karbantartása és javítása is beletartozik a munkakörbe.

Cégünk ingyenes helyszíni felmérést biztosít!

Az alábbi űrlap kitöltésével, előjegyzi magát az INGYENES személyes felmérésre!. Kollégánk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot és személyesen válaszol minden kérdésére!
Név (*)
Please type your full name.
E-mail (*)
Invalid email address.
Város
Invalid Input
Telefonszám (*)
Invalid Input
Mi iránt érdeklődik? Ha a munka összetettebb, nyugodtan jelöljön több rublikát!
Mikorra gondolta a felmérést? (*)
Please select a date when we should contact you.
Mikorra gondolta a kivitelezést? (*)
Please select a date when we should contact you.
  
Ha 48 órán belül nem vesszük fel Önnel a kapcsolatot, kérem jelezze a +36 20 318 44 98 vagy + 36 30 542 13 48 -es telefonszámon! Megértését köszönjük!

További bádogos munkák:

Kémény és falszegélyezések, lefolyók, vápák, vízgyűjtők, kiköpők, oromszegélyek, hajlatbádogok, ereszszegélyek, véglemezek és egyéb bádogos szerkezetek javítása, új szerkezetek gyártása és beépítése.

Referenciáinkból: